Schildersbedrijf Huiting


uit Stadskanaal


U bevindt zich hier: » Stadskanaal » Schildersbedrijf Huitingbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Huiting
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Huiting
Veenstraat 21
9502EZ Stadskanaal

tel: 0599-611105

Extra informatie

Schildersbedrijf Huiting is al sinds 1860 een vertrouwde naam in Stadskanaal en ver daarbuiten.
Schildersbedrijf Huiting in Stadskanaal is een AF-Erkend en VCA-Gecertificeerd schilders-, glaszet- en afwerkingsbedrijf. Creativiteit, flexibiliteit, exclusiviteit, vakmanschap en service zijn sleutelwoorden die Schildersbedrijf Huiting in Stadskanaal kenmerken. Naast schilderwerk bied Schildersbedrijf Huiting in Stadskanaal u ook diverse beglazingen, wandafwerkingen en houtrotrenovatie. Indien gewenst staat er een team van specialisten voor ons en dus ook voor u ter beschikking op het gebied van advisering, zowel technisch als kleuradvies. Daarnaast beschikt Schildersbedrijf Huiting in Stadskanaal over enige bouwkundige kennis, zodat verfschade ontstaan door constructieve en/of bouwkundige fouten snel door ons herkend worden. Kortom: uw onroerend goed is bij ons in goede handen!
Wilt u uw onroerend goed in goede conditie houden, dan is een onderhoudscontract wellicht iets voor u. Schildersbedrijf Huiting in Stadskanaal kan u diverse oplossingen bieden op dit gebied, bijvoorbeeld door het spreiden van onderhoud en dus een spreiding van de kosten. Schildersbedrijf Huiting in Stadskanaal denkt niet uitsluitend in een éénmalige relatie, maar zien liever een langdurige relatie met wederzijds vertrouwen. Wij kunnen u altijd een oplossing bieden waar u zich prettig bij voelt.

Schilderwerk wordt vaak zwaar onderschat. Het is van groot belang voor een eerste indruk van een gebouw, waardoor het gewenst is dat dit in orde is. Natuurlijk wilt u dat uw woning of pand er zo mooi mogelijk bij staat. Schilderwerk biedt niet alleen verfraaiing, maar ook bescherming. Vaak wordt gedacht dat laten schilderen duur is, maar het is een duurzame investering. Het is immers goedkoper om uw huis of pand te laten schilderen, dan na verloop van tijd al uw kozijnen te moeten laten vervangen wegens houtrot. Alleen met een goede ondergrond die op de juiste manier is behandeld kan een goed eindresultaat bereikt worden. Wij verzorgen zowel de voorbehandeling (de ondergrond in de juiste conditie brengen)als de eindbehandeling (het uiteindelijke schilderwerk). Voor u een geruststellende gedachte dat het geheel in handen is van onze vakmensen.

Specialiteit
  • Schilderwerk
  • Beglazingen
  • Wandafwerkingen
  • Houtrenovatie