Schildersbedrijf Borggreve B.V.


uit Tubbergen


U bevindt zich hier: » Tubbergen » Schildersbedrijf Borggreve B.V.bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Borggreve B.V.
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Borggreve B.V.
Haarweg 9
7651 KE Tubbergen

tel: 0546-621270

Extra informatie

Schildersbedrijf Borggreve B.V. uit Tubbergen
Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk vaak zwaar op de proef.
Daarom: hoe beter de kwaliteit van de voorbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. En juist in deze fase van het schilderwerk onderscheidt een vakkundig schilder zich door kennis en maatwerk.
Voor houtrotreparaties kunt u bij ons terecht.

Schildersbedrijf Borggreve B.V. uit Tubbergen maakt hierbij gebruik van een jarenlang beproefd houtrot-reparatiesysteem waaronder DryFlex. De reparaties zijn kwalitatief gezien goed genoeg om het tegen traditionele reparaties op te nemen. Bovendien is het vaak esthetisch gezien een mooiere oplossing dan wanneer een deel van het hout wordt vervangen. Een houtrot-reparatiesysteem is bovendien een stuk goedkoper dan traditionele reparaties.
Schildersbedrijf Borggreve B.V. uit Tubbergen werkt alleen met de beste producten en gereedschappen. Niet zonder reden kiest Borggreve schilders. daarom voor de kwaliteitsverven van uitsluitend bekende verffabrikanten waaronder Sikkens, Sigma, Wijzonol, e.d.

De verfsoorten van deze fabrikanten zijn duurzaam en bieden onder alle weersomstandigheden optimale bescherming. Wij werken bovendien alleen met gediplomeerd personeel die u de volledige garantie van goed vakmanschap kan bieden.
En voor uw zekerheid en garantie: ons bedrijf voert veel nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk uit voor zowel particulieren als instellingen en bedrijven in onze regio. Borggreve schilders is ISO 9001:2008 gecertificeerd en zijn we aangesloten bij de AF, waar uitsluitend FOSAG schilders zijn aangesloten. Dit geeft u een extra garantie tot kwaliteit.

Neem geheel vrijblijvend contact met Schildersbedrijf Borggreve B.V. te Tubbergen op.