Schildersbedrijf John Schijf


uit Vlissingen


U bevindt zich hier: » Vlissingen » Schildersbedrijf John Schijfbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf John Schijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf John Schijf
Bouwen ewoutstraat 3
4381 PN Vlissingen

tel: 0118-412759

Extra informatie

Schildersbedrijf John Schijf uit Vlissingen
Schildersbedrijf John Schijf uit Vlissingen, dat staat boven de voordeur van de werkplaats in de Bouwen Ewoutstraat 3 te Vlissingen. De titel meesterschilder is een soort van trots. Het betekent dat alle diploma's aanwezig zijn: die voor gewoon huisschilderen, wandafwerking inclusief behangen en voor oude technieken.
Het laatste is het leukste en meest gevarieerd. Het betreft dan marmer- en houtimitaties, spons en wikkelwerk of bladgoudwerkzaamheden.
Er zit een heel groot voordeel aan het beschilderen van diverse materialen, je kan namelijk de kleuren exact aanpassen aan het interieur zodat het eindresultaat een extra sfeervol karakter krijgt. Met echte materialen is dit veel moeilijker en vaak veel duurder.