Schilderwerken M.Sloos


uit Voorschoten


U bevindt zich hier: » Voorschoten » Schilderwerken M.Sloosbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilderwerken M.Sloos
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schilderwerken M.Sloos
Industrieweg 84
2254 AE Voorschoten

tel: 071-56 200 45

Extra informatie

M. Sloos Schilderwerken uit Leiden
M. Sloos Schilderwerken is een allround schildersbedrijf uit Leiden. Wij werken met kwaliteit producten en leveren al onze werkzaamheden volgens afspraak.
Onze werkzaamheden worden uitgevoerd voor particuliere opdrachtgevers, bedrijven/instellingen en verenigingen van eigenaren (VVE) door het hele land. Wij zijn gespecialiseerd in het opknappen van panden met ernstige houtrot schade.

Na afronding van de opdracht aan uw pand geeft M. Sloos Schilderwerken uit Leiden ook graag een meerjaren onderhoudsadvies. Dit advies is om te zetten in een contract met financiële afspraken en garanties. Zo staat u alvast stil bij de kosten voor later en komt u niet steeds voor verrassingen te staan.
Wij nodigen u uit om verder te onderzoeken wat wij voor u als particulier, bedrijf/instellingen of VVE kunnen betekenen.