Schildersbedrijf Oonk


uit Vragender


U bevindt zich hier: » Vragender » Schildersbedrijf Oonkbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Oonk
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Oonk
Sieverdingweg 6
7134NH Vragender

tel: 0544-372237

Extra informatie

Schilderen, glaszetten of behangen met garantie
Uw woning heeft op een gegeven moment onderhoud nodig. Dat staat buiten kijf. Met veel schildersbedrijven in demarkt is het soms lastig kiezen. Het belangrijkste is dat uw huis of pand uiteindelijk goed uit de verf komt. Zo is het belangrijk dat, als u wilt investeren in kwaliteit, u kiest voor een bedrijf met AF-erkenning.

Over Schildersbedrijf Oonk
Schildersbedrijf Oonk uit Vragender is aangesloten bij ”Onderhoud NL Garantie” en en heeft meer dan 55 jaar ervaring met binnen– en buitenschilderwerk in onder andere Vragender, Lichtenvoorde, Aalten en Winterswijk. Tevens zijn al onze medewerkers in het bezit van een VCA diploma en zijn we aangesloten bij de vakorganisatie ”Onderhoud NL”.

Gekwalificeerde onderhoudsspecialisten

Als gekwalificeerde-onderhoudsspecialisten werken wij volgens de
kwaliteits­normen van OnderhoudNL Garantie. Bij OnderhoudNL Garantie zijn alleen bedrijven aangesloten die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diplo­ma’s. Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het onderhoudswerk aan uw woning of pand. Maar buiten dat bent u ook verzekerd van goede service en (nakomings-) garantie. Kies voor kwaliteit. Kies voor ”Onderhoud NL Garantie”

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Nieuwbouwschilderwerk
  • Leveren glas
  • Plaatsen glas
  • Wandafwerkingen
  • Sigmulto spuiten