Schildersbedrijf PMA


uit Vriezenveen


U bevindt zich hier: » Vriezenveen » Schildersbedrijf PMAbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf PMA
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf PMA
Nijverheidsweg 2
7671DA Vriezenveen

tel: 0546-561640

Extra informatie

Schildersbedrijf PMA in Vriezenveen is een jong en modern schildersbedrijf, toonaangevend in schilderwerken, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, scholen, instellingen woningbouwverenigingen en gemeenten. Onze onderneming is gevestigd in Vriezenveen, op bedrijventerrein 'Weitzelpoort' en heeft een 15-tal medewerkers in dienst die garant staan voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kan gegarandeerd worden door enerzijds korte communicatielijnen, maar bovenal door ervaren en gediplomeerde vaklieden in te zetten die het ambachtelijk schildersvak nog beheersen. Schildersbedrijf PMA in Vriezenveen is een gerenommeerd schildersbedrijf. Meer met Verf is ons motto, kwaliteit is ons streven. Kwaliteit komt met onze ervaren schilders in alle opzichten beter uit de verf! Dat geldt vanaf de eerste voorbespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing en op een professionele uitvoering met behulp van hoogwaardige verfsystemen.
Binnen-&buitenschilderwerk & kleuradvies
Tevens onderhoud o.a.
Houtrotreparaties*Onderhoudscontracten
Scan*Glaswerk*Glas in lood*
Wandafwerking (glasweefsel)behang
Bedrijven en particulieren. VCA gecert.
Plegt-Maathuis-Arendshorst

Specialiteit
  • Behang
  • Glasvlies
  • Glaswerk / glaszetter
  • Houtrot repareren
  • Wandafwerking