Schildersbedrijf Jan Bakkers


uit Waalwijk


U bevindt zich hier: » Waalwijk » Schildersbedrijf Jan Bakkersbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Jan Bakkers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Jan Bakkers
Grotestraat 345
5142CA Waalwijk

tel: 0416-332497

Extra informatie

Schildersbedrijf Jan Bakkers in Waalwijk is een begrip in de Langstraat. Sinds 1937 is het vakmanschap van vader op zoon overgeven en breidde het bedrijf in Waalwijk zich uit tot een allround schilders- behang en glaszetbedrijf. Schildersbedrijf Jan Bakkers in Waalwijk bestaat nu uit tien allround medewerkers die hun vakmanschap en jaren ervaring graag inzetten om uw persoonlijke wensen te realiseren.
In de omgeving Waalwijk komt u vast geregeld een van onze bedrijfsauto’s tegen. Niet vreemd, want om flexibel, persoonlijk en kwalitatief hoogstaand te werk te gaan, voeren we onze projecten voornamelijk in deze regio uit. En die projecten zijn heel breed: van het schilderen van een enkele kamer tot het verzorgen van het schilderwerk en glaszetten bij een complete verbouwing en bouwprojecten. In die projecten werken wij geregeld samen met gerenommeerde Waalwijkse aannemers. Grote kans dat wij ook ú tot dienst kunnen zijn.
“Persoonlijk contact is onze leidraad”

Specialiteit
  • Binnen en buitenschilderwerk
  • Kleurenadvies
  • Nieuwbouw schilderwerk
  • Schilderwerk bij verbouwingen
  • Leveren en aanbrengen van behang
  • Leveren en zetten van enkel en dubbel glas
  • 24 uurs glasschade service