Schildersbedrijf Ronald Duits


uit Weert


U bevindt zich hier: » Weert » Schildersbedrijf Ronald Duitsbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Ronald Duits
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Ronald Duits
Noorderlaan 2
6004HV Weert

tel: 0495-539916

Extra informatie

Schildersbedrijf Ronald Duits te Weert
Met 35 jaar ervaring als zelfstandig opererend schilder, hebben wij inmiddels een klinkende naam opgebouwd in Weert en omgeving.
Klantvriendelijkheid is onze leidraad. Ons doel is het leveren van kwaliteit en als de klus geklaard is, nemen we graag afscheid van een tevreden klant.

Daarom zorgen we ervoor dat we netjes werken. We houden ons aan onze afspraken. Voor we beginnen wordt alles afgedekt, we laten geen rommel of verfspatten achter. En u hoort tijdens ons werk geen harde muziek of andere storende geluiden.
Wij denken met u mee

Wanneer u dat wenst, nemen we na 3 jaar contact op om te bekijken of er onderhoud nodig is aan de schilderwerken. Na Vijf jaar nadat we bij u zijn geweest, herinneren we u eraan dat de garantie loopt nog één jaar loopt. Desgewenst kunnen we dan een afspraak maken voor het periodieke onderhoud. Want een goed onderhouden huis is meer waard! Bron: Eigen Huis magazine.
Kleuradvies en interieurinrichting

Lies Duits is gediplomeerd kleur- en interieuradviseuse. Lies heeft een goed gevoel voor kleur en voor mensen en weet uit ervaring feilloos te bepalen wat het beste past. Meer weten? Mail ons vrijblijvend.

Specialiteit
  • Behang
  • Dakcoating
  • Gevelreiniging
  • Kleuradvies
  • Wandafwerking