Schildersbedrijf Van Gelderen


uit Zoetermeer


U bevindt zich hier: » Zoetermeer » Schildersbedrijf Van Gelderenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Van Gelderen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Van Gelderen
Robijn 1/A
2719SJ Zoetermeer

tel: 079-3619609

Extra informatie

Schildersbedrijf Van Gelderen uit Zoetermeer
Is de gevel van uw woning toe aan een frisse make-over? Wilt u dat het stuc- en schilderwerk in uw bedrijfspand weer even ‘strak in het pak’ zit als de klanten die u ontvangt? Droomt u al jaren van een zonnige serre, maar ziet u op tegen de investering?
Schildersbedrijf Van Gelderen uit Zoetermeer bewijst graag dat kwaliteit niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Onze enthousiaste medewerkers combineren jarenlange ervaring met liefde voor het vak en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Van periodiek onderhoud tot grootschalige renovatie, en van strak kantoorpand tot sierlijk monument: kiezen voor Schildersbedrijf Van Gelderen uit Zoetermeer betekent kiezen voor een fraai en duurzaam resultaat.

Veelzijdig en vakbekwaam
Bovendien gaan wij verder waar veel anderen stoppen. Zo kunt u ook op onze specialisten vertrouwen bij complexe projecten, zoals exclusieve wand- en plafondafwerkingen, reparaties na brand- en waterschade, restauraties en timmerwerkzaamheden. En wilt u uw meubels een tweede leven gunnen? Onze moderne meubelspuiterij is hét adres voor hoogwaardig spuitwerk!

Specialiteit
  • Schilderwerk
  • Onderhoudsabonnement
  • Van Gelderen
  • Garantieplan
  • Spuitwerk
  • Sierpleister
  • Spack-spuitwerk
  • Timmerwerk